Lumír Vitha

Útok na muslimy v Londýně - teror? Antiteror? Nebo nový trend?

19. 06. 2017 9:52:45
Dnes se na idnes objevila informace o tom, že kdosi najel dodávkou do davu lidí (nejspíše muslimů) před mešitou v Londýně. Zadržený řidič prý chtěl zabít všechny muslimy. Nejspíš podle hesla "Jak vy k my, tak my k vy."

"Kdo seje vítr, sklízí bouři. S tím musejí islamisté počítat. A když establishment není schopen ochránit své domorodé obyvatelstvo před násilnickými přivandrovalci, nesmí se nikdo divit, že to domorodé obyvatelstvo bere spravedlnost do svých rukou.
Pokud to skutečně provedl nějaký domorodý Brit nebo jiný Evropan, je to jen potvrzení a důkaz naprostého selhání evropských vládnoucích elit, které nečinně přihlížejí teroru páchaném na vlastních lidech.
Je třeba, aby se tyto elity probraly dřív, než se zvedne opravdová vlna násilí a teroru proti přistěhovalcům. U muslimů se to taky nemusí zastavit...
A protože mám pravdu, budu zřejmě po zásluze odstraněn."

Napsal jsem do připojené diskuze. Odstraněn jsem kupodivu nebyl, zato prakticky obviněn ze schvalování teroristického útoku.

̈Tak na vysvětlenou: Rozhodně neschvaluji žádný teroristický útok. Konflikty se neřeší tak, že se lidi navzájem bodají do břich, trhají na kousky výbušninou nebo mlátí po hlavách dodávkami.

Ale pokud vládnoucí elity nejsou schopny ochránit domorodé obyvatelstvo před násilnickými přivandrovalci, hrozí nebezpečí, že to obyvatelstvo vezme spravedlnost do svých rukou.

A pokud se tohle stane, pokud se jako odpověď na teror rozjede vlna antiteroru, tedy teroru, kdy si původní oběti a útočníci pouze vymění role, může se také stát, že se rozjede nezastavitelná spirála masakrů všech proti všem. Protože u muslimů se to nezastaví. Už teď vadí polský instalatér. Rumunský cikán možná vadí víc, ale nesmí se o tom mluvit. O to výbušnější to může být.

Ne, není to otázka nějakých tajných služeb, jak se mi kdosi v té diskuzi pokoušel vysvětlit. Je to otázka vládnoucích elit.To ony musí koncepčně a okamžitě řešit problém muslimských imigrantů. To ony musí přijít s řešením.

A to dřív, než se v Evropě objeví nějaký nový Hitler. Ano, nový Hitler nebude mít podporu většiny. Většina, jak víme, umí mlčet a držet krok. A polský instalatér patří přece do Polska, no ne?

Autor: Lumír Vitha | karma: 36.89 | přečteno: 1649 ×
Poslední články autora