Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Již tři články a stejné téma. Ještě pár P.S. a můžete si podat ruce s jiným blogerem... Místo hodin strávených v diskuzi a psaním článků jste se mohl lehce přeregistrovat. Ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, žejo?

4 0
možnosti

Autore, prosím vás, nemohl byste teď pro změnu napsat něco o tom, proč ten blogger vlastně nemůže diskutovat?;-D;-D

4 6
možnosti
Foto

Jó, ještě jsem zapomněl na tu vaši otázku. Jelikož jsem ovšem váš předchozí text četl a reakci bych nezměnil, tak odpovím jinou otázkou. Proč blogeři stráví 3 dny svého času psaním blogů o obtežující prkotině, jejíž vykonání by jim zabralo 5 sekund? ;-) Promiňte, tomu opravdu nerozumím.

5 6
možnosti
Foto

Když už mám tu čest, že jste o mně napsal celý článek ;-). Napsal jste, že by vám přišlo normální, aby blogeři automaticky diskutovali pod svou identitou. Pak, že je to asi trošku softwarově náročné. Pak, že tedy někdo srazil patky a přišlo mu normální se zaregistroval znovu. A že vás nezabije to poštovné. Tak jsem vám jen odpověděl, že nechápu, co řešíte a že poštovné ani netřeba. Prostě tu trávíte hodiny, dny a týdny, tak proč je problém se zaregistrovat znovu? Nikdo nemusí vyvíjet nějaký prográmek pro pár set nicků. Sám jste to napsal, že je to prkotina. Těžko vás to může obtěžovat, když už tři dny trávíte sepisováním článků o té prkotině. Už jste mohl za tu dobu s vlastní občankou dojet do Prahy a ukázat se osobně ;-). Prostě redakce prográmek neudělala a poprosila blogery o druhou registraci. Většina to udělala za těch 5 sekund a právě od nich redakce nevyžadovala občanky. A bloger normálně může diskutovat, čímž je odpovězeno na vaši původní otázku.

6 6
možnosti

P25e69t31r 49J56a15n90s13k79y

10. 12. 2012 19:49

mily pane.. ted uz nejen ze obtezujete ale delate k kolegu blbce.. budte tal laskav a sklapnete

6 7
možnosti

;-D pokaždý jste u tohoto autora mezi prvními, k blogu nic, jen odsudky, čéče vy jste vlastně troll :-P

9 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.