Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky poznámečku, pane Hermánku. Nebo spíš otázečku? To fakt myslíte vážně?????? Chcete říct, že Zeman není ten, kdo tahá za nitky?

Já už fakt nemám čas. A ani náladu na to ukoumat, do jaké míry to myslíte vážně a do jaké míry je to jen vaše rýpnutí. Mějte se.

4 0
možnosti
Foto

Já to myslím tak, že nevím jak moc tahá prezident Zeman za nitky. Možná dokonce skoro tak jako Jana Nagyová. Ale moc dobře si pamatuji, jak Klaus ostrouhal mrkev, když chtěl zabránit jmenování Davida Ratha ministrem zdravotnictví.

Myšlenka, že Zeman napsal Rusnokovi seznam možných ministrů je možná. Možná proto, protože měl vlastně absolutní volnost, koho jmenovat premiérem.

Ale teď bude předseda vlády jmenován podle výsledků voleb a to je obrovský rozdíl.

0 0
možnosti

No nejlepší komik je Tejc......."Pokud se týká reakce veřejnosti(na pondělní odpoledne se chystá v Praze pochod na Hradčanské náměstí na podporu Bohuslava Sobotky - pozn. red.), tak ta je uměle vyvolávána lidmi kolem Jiřího Dienstbiera a myslím si, že nakonec důležité je, jak rozhodnou orgány sociální demokracie," dodal.

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/sobotka-puc--la-1948-zeman-nema-pravo-radit-cssd-hasek-neuveritelne_287126.html#.Um5nefn3H0w

On nepochopil, že většina těch lidí co se jim tohle nelíbí ani nejsou voliči ČSSD, natož aby mohli být z okruhu Jiřího Dienstbiera....Prostě ČSSD je světový unikát. Nikde ve světě by se nestalo, aby vítězná strana zařízla svého předsedu.....Dokonce vedení ANO zvažuje, zda bude vůbec s ČSSD vyjednávat, když předseda této strany není mezi těmi, kdo jsou vyjednáváním pověřeni.

4 0
možnosti
Foto

Je to proto, že pan předseda fakticky prohrál volby a ještě komplikuje situaci. Paroubek si své odpovědnosti za mizerný výsledek byl vědom a proto raději hned sám odstoupil. A to udělal asi o 2% víc.

0 3
možnosti
Foto

Jenom poznámečku. Prezident žádné složení vlády nenavrhuje (překlad slova nominace).

0 2
možnosti
Foto

Myslíte si, že tu vládu "odborníků" navrhoval pan Rusnok?:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.