Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O přínosu očkování při vymýcení přenosných chorob asi nikdo soudný nepochybuje.

Otázka je, jakou cenu za to platíme.

Zájemcům doporučuji tuto studii o vztazích mezi pomocnými látkami ve vakcínách a neurologickými obtížemi, včetně autismu.

Vím, velká část lékařské obce i laiků to považuje za nesmysl a odsuzuje to.

Podobně jako spousta lidí odsuzovala Chartu 77 aniž ji četla ...

Takže pro ty, co si raději dělají vlastní názor, odkaz na originál v angličtině:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28675161/Russell_Blaylock_M.D./Articles/Entries/2008/3/12_Vaccines%2C_Neurodevelopment_and_Autism_Spectrum_Disorders.html

a na obstojný překlad do čestiny:

http://www.lecivacesta.cz/news/vakciny-vyvoj-nervoveho-systemu-a-poruchy-autistickeho-spektra-nebezpeci-excesivniho-ockovani-behem-vyvoje-mozku-vztah-k-porucham-autistickeho-spektra-asd-russell-l-blaylock-m-d-/

0 0
možnosti

M79i69r79e55k 12Z87i86k87a

2. 3. 2015 21:21

Opět jedna perlička o kterou se musím podělit. Z diskuze na FCB: 

Dotyčný "antivakcinátor" : k nejhorší epidemii chřipky - španělské, došlo až po vakcinaci. 

Když jsem podotkl, že k této epidemii došlo v letech 1918-20 a vůbec k prvnímu výzkumu a  testování vakcín na chřipku došlo až po roce 1933, mi dotyčný odpověděl, že to byly vakcíny z tajného výzkumu. ;-D;-D;-D 

Myslím, že více není co dodat.

4 0
možnosti
Foto

Imunitní systém má svou kapacitu paměti a je nezodpovězená otázka co to s ním udělá, když mu paměť přeplníme. Proti nebezpečným nemocem je očkování nezbytné, ovšem třeba u chřipky bych váhal.

0 0
možnosti

M11i73r88e66k 89Z51i13k51a

2. 3. 2015 19:33

Ale řeč je tu přeci jen o povinném očkovacím plánu. Do něj přeci očkování proti chřipce nepatří.

3 0
možnosti
Foto

Ne očkování nesmí být vynucené násilím.   Povinné očkování je brutálním zásahem do principu sebevlastnictví.

1 3
možnosti

Teď je jen otázka, jestli je jájínkovství důležitější než zdraví.

3 1
možnosti
Foto

Zajímavý článek, ale i tak si pořád nejsem jistá, zda s povinným očkováním souhlasím. Myslím si, že vše má své pro a proti, a že rozhodně není nutné se proti každé nemoci, chorobě, viru atd., očkovat ;-O.

Do očkování se mi nechce především kvůli dalších vedlejším "zázračným" látkám a složkám, které spoustu injekcí obsahují. A nemluvím o vedlejších účincích.8-o

1 0
možnosti

Já Vám rozumím, uměl bych i dát příklady neočkovaných dětí, které nezamarodily, jak je rok dlouhý. Chápu i to, že v některých případech může očkování i jedinci ublížit. Proto říkám "očkovat všechny, jimž to zdravotní stav umožní", ale přesto by mělo být očkování právně vynutitelné. Nože také nezakážeme jen proto, že ji lze zranit. Spíš se naučíme s nimi zacházet, že?

1 0
možnosti

M90i40r63e17k 18Z75i45k15a

2. 3. 2015 18:49

Souhlas.

Mám 4 děti + další členy rodiny, všichni jsme očkovaní, všichni jsme zdraví. A jsem rád, že je tato země dostatečně proočkovaná. 

Mimochodem perlička, nedávno jsem se v jedné diskuzi zeptal jedoho antivakcináře co bude dělat až pojede na dovču do nějaké země s vysokým výskytem infekčních onemocnění, jestli pojede taky bez očkování. Jeho naprosto vážná odpověď byla, že si vezme sebou láhev CDS. Myslím, že další diskuze byla opravdu zbytečná.

6 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.