Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc by mě zajímalo, kde jste sebral - cituji Vás: "... poradila, abych, pokud chci prokázat existenci Boha, sestrojil také nějaký vědecký přístroj, který by Boha prokázal,..."

V diskusi:  

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150406_457058_blogidnes 

jsem poukázala na to, že "Produktem vědecky prokazatelných jevů je např. přístroj, jímž můžete zde v diskusi šířit své domněnky o bozích. " (t.j.počítač, netebook, netbook, tablet a pod...)

Nikde ani zmínka o tom, že byste měl sestrojit nějaký přístroj a pomocí něho prokázat boha.

Nerozumíte-li psanému textu, neplácejte nesmysly. 

A pamatujte, že nejen jméno boží nemáte brát do úst nadarmo.

0 0
možnosti

Poněkud se zpožděním...s p. Moudrou jsem rovněž měl tučest, respektive mi opakovaně znevažovala a minusovala příspěvky,který se vymykají zavedenému mainstreamu. A shodou okolností s ní to byl izatím váš jediný autor příspěvku. Ale vzhledem k tomu co tvrdí, je topochopitelné. Vždy jsem rád, když narazím na článek jako je váš, poněvadždává naději, že jsou ještě lidé, jejichž potenciál přesahuje masupoživačné společnosti, která na články podobného ražení reaguječasto s agresivní útočností, což pro autora v mnoha případech končíminimálně ztrátou času a energie...

Energie může mít různé vyjádření, některé jsou lidskýmismysly registrovatelné, většina nikoliv, část z nich dokáží zachytitpřístroje člověkem zkonstruované.

Energie  v nejvyššíči nejčistší podobě je jednolitá, bezčasová, bezprostorová. Je jednotou, jeBohem, je Universálním Vědomím. Vystoupení z této Jednoty znamená změnypůvodní Energie, která se nenahodile formuje v různé tvary a podoby(evoluce). Výsledkem je vznik mnohosti, každá se pociťuje jako entita s vlastnímomezeným individuálním vědomím…Častý požadavek na důkaz, např. pomocí přístroje jenesmyslný. Stejně jako nelze kladivem dokázat  např. RTG záření, nelze produktem o nízkéenergii dokázat ty nejvyšší. Důkaz je pouze jediný,  přísně individuální, tj. poznání - prožitítěchto pravd.

0 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím. Prožití pravdy je skutečný jediný důkaz poznání. Je to jako pól, na kterém se všichni sejdeme, ať kráčíme po jakémkoliv poledníku. Díky :-)

0 0
možnosti

Nenašel jsem v blogu informaci o kterém z tisíců bohů je vlastně řeč.

1 0
možnosti

Tuhle informaci byste měl hledat v sobě, pane Raštico.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.