Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

No já nevím. Na jedné straně tu mám úspěšného podnikatele, na druhé straně "úspěšného" studenta Plzeňských práv. Myslím si, že není tak těžké pochopit, kdo je kdo ...

2 0
možnosti
LV

Ano - to je přesně to schéma, podle kterého to funguje. "Úspěšný podnikatel" versus "pochybný politik". Jenomže vyvstává otázka - podle čeho se pozná "úspěšný podnikatel"? Kdo to je? Babiš? Bakala? Jančura? Valenta? Janeček? Komárek? Kellner? Obávám se, že úspěšnost podnikatelů veřejnost posuzuje čistě podle jejich mediálního obrazu. Takže Bakala je špatný, protože OKD, Valenta je špatný, protože hazard a Monako, Kellner je špatný, protože PPF a kupónová privatizace, Janeček je hodný, protože dobře vypadá a je to matematik, Komárek je divnej, protože privatizoval Sazku, atd. atd. Jančura je vnímán jako úspěšný, ale co když se od třeba Valenty liší jen v tom, že dosud nebyl důvod na něj kydat špínu?

Ale z hlediska mého povídání to ani není důležité. Pořád jsem přesvědčen, že Jančura celou touhle akcí jen podkuřuje Babišovi, protože doufá, že až bude AB vládnout některým krajům, pustí RJ na regionální tratě za státní peníze. Což - aby bylo jasno - považuji za podnikatelsky velni prozíravé.

4 0
možnosti
PP

Do autobusu člověka, který podporuje Babiše a který se nechá podporovat kvůli trati Banská Bystrica - Bratislava slovenským fašounem Kotlebou, už nesednu.

0 1
možnosti
JN

J82a52n 28N34e47b72e78s46k87ý

20. 6. 2016 23:06

Jančurákem zásadně nejezdím.

2 1
možnosti
KC

Jen nechápu, jak autor dospěl k zištné vazbě Jančury na Babiše. Celá jeho teorie je vystavěna na domněnkách, a to je stavba na vodě.

4 4
možnosti
LV

Myslím, že jsem své domněnky popsal docela polopaticky, včetně toho, jak jsem k nim dospěl. Hezký den!

1 0
možnosti
Foto

Protože vím z vlastní zkušenosti,že při podnikání ti nepadají pečení holubi do pusy tak panu Jančurovi moc fandím.

4 4
možnosti
ZK

Jo jo, někdo rusákům ty prachy prát musí :-P

0 6
možnosti
Foto

A86l53e13š 11P33r85a24g82e51r

20. 6. 2016 19:19

hmmm, ano, ale to je politika, měl snad vančura být uposraný a nechtít nepodporovat nikoho?! vančura je chytrý, ne vychytralý...

0 0
možnosti
LV

Panu Chýlkovi a Pragerovi: Netvrdím, že je špatně, že se Jančura přidal na stranu nějakého politika. V byznysu na této úrovni už to asi jinak nejde. Proč to ale neřekne rovnou? Proč dělá z politického protivníka svého chráněnce mafiána a ze sebe s prominutím troubu?

5 0
možnosti
JP

Být barvoslepý asi nebolí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.