Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J68a32r15a 88R16a30n47k

20. 11. 2016 3:50

Zajimalo by mne, co vite o Hillary krome toho co kvakal vsude kacer....crooked Hillary, pak s Giullianim roztrousil, ze ma syfilis a ruzne dalsi konspirace, jak dobre rozumite anglicky, abyste vydrzel nejakou hodinu poslouchat ty same lzi?

https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2016/11/19/trumps-election-has-undermined-political-correctness-thats-a-huge-problem/?wpisrc=nl_cage&wpmm=1

0 0
možnosti
JV

J18i12r22i 35V49r10a16b42e58c

11. 11. 2016 7:49

Amíci mají před sebou to, co my už - doufám! - budeme mít brzo za sebou. 4 roky špíny, nejhorších lidských vlastností a pudů povýšených na standard, nechutného dělení společnosti na "dolních 10 milionů (330 milonů)" a "pražskou (washingtonskou,

Zdroj: http://vitha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=566304

To se da jen podepsat!!!!

Velka karmaR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Autore, bez karmy - zatím. Plus je, že to vaše povídání čtenáře příliš nezdrží, a nevalíte mu až tak klíny do kebule. Očekáváte, co bude, ale moc zamyšlení jste tomu bohužel nedal. Ve vašem blogu vidím jen povrchnost vnímání situace většiny informovaných jen letem světem... prostě povrchnost..

Na druhou stranu je to hezká sonda do povědomí určité vrstvy lidí. Co bude dál se uvidí - to nikdo dnes neví. Ale co vnímá většina - je ve zkratce o tom, že ta většina pochopila, odkud přichází zlo a volila změnu.. Ta změna spočívá ve volbě spolupráce a budování ekonomiky proti válce, která přinášela dosud zisky mocným rodinám na úkor nás všech ostatních... neziskovky se nyní bojí, že jim uříznou větev, štváči se strachují o svou budoucnost, zbrojařský průmysl se třese o svá odbytiště, kde by mohl být snadno domluven klid a mír namísto podpory terorismu... Zvláštní svět... stále to nevidíte? :)

Jo jo.. mainstream a jeho psychologie manipulace lidmi má a ještě dlouho bude mít sílu....

0 1
možnosti
LV

Děkuji za kritiku, Mrs. Kubalík, poučím se a příště se zamyslím hlouběji, Třeba zahlédnu to, co nevidím a Vy ano :-) Ačkoli - už teď vidím, že mi chybí Vaše světovost a globalita vyjádřená tak neotřele a vkusně nepřechýleným příjmením. Ovšem obávám se, že se k ní už asi nedopracuji, jsa zformován příliš mnoha roky zkušeností a vzděláním. Karmu si nechte pro pana Ovčáčka :-)

Hezký den!

1 0
možnosti

Dám vám karmu,

přestože s vámi v dosti věcech nesouhlasím, ale jenom proto, že jste nám zapomněl prozradit, že ten hezký pejsek, co ho máte v ruce, se určitě jmenuje Trump.;-);-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.