Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Čermák nemá otevřenou diskusi u žádného blogu.

2 0
možnosti
Foto

Jwe to statečný člověk, neustoupí. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ty pevnosti už měly být dávno rozprodané. Ať si s nimi pak majitelé dělají co chtějí.

0 0
možnosti

.... bych právě ubral v tem patetismu a nabídl jinou variantu řešení,- co takhle paneláky - ty strašný králíkárny pro lidi ?!,- nebo ty děsivý vesnický okály ?!,- nakonec ty starý zříceniny hradů, zámků a kostelů, kerý se rozpadají, nebo ta torza po našich JZD, traktorkách, silech, cukrovarech, sklárnách, fabrikách obecně atd.atd. ?!?!,- ........ příčný řezy těmato vobjektama by vypovídaly daleko víc o naší novodobý historii a umělci by sa mohli strhat aby si na tem zrobili diplomkuV!

1 1
možnosti

Protestovat proti zabíjení rozříznutím starého obranného bunkru je opravdu dojemné a zaručeně dotyčného "proslaví". I dnes máme ozbrojenou, jakous takous armádu, co tak, v rámci boje proti zabíjení, rozříznout třeba Gripena?

4 0
možnosti

Tak Gripeny jsou pronajatý od Švédska, ne? To by se jim nemuselo zrovna líbit...

0 0
možnosti
Foto

Pokud majitel svůj bunkr špatně hlídal, nebo dokonce do něj chodil na záchod, nemůžeme se divit, že to tam vypadalo tal, jak to vypadalo. Udělal by lépe, kdyby si to tam vykydal a nechal to jinak být, takto má ale na svém pozemku zmrzačené stavební torzo a na krku opletačky s úřady Rv

0 2
možnosti

Vás to alternativní využití bunkrů nějak bere. Jenže to je jen taková dočasná bio výplň (horší jsou tu plechovky a petky). Stačí dovnitř hodit pár lopat nehašeného vápna, nechat pár týdnů a celkem bez problémů se to vyčistí. Co ale s "uměleckým" dílem toho kluka? Počin k ničemu.

Mimochodem, víte čeho všeho byly plné hradní příkopy? Jak asi vypadaly hradní zdi pod těmi pěknými arkýřovými prevéty? Tipuji, že to vypadalo, jak zeď pod vlaštovčím hnízdem. No, a kde dnes jsou ty bio odpady? Hrady nám ale zůstaly.

8 0
možnosti

Těch bunkrů je asi 6 tisíc. Vyberte si kterýkolik a ten bioodpad můžete vykydat. Určitě tím uctíte památku protifašistického boje líp, než odsuzováním toho, že jeden z nich byl rozříznut. Ale to se Vám nechce, že Ono to v nich smrdí, je tam vlhko, zima, brouci, myši. Doma je teplíčko a to tlachání je tak zábavné...

1 5
možnosti

Dneska jsem mu mel taky chut napsat, ze by se mel starat o vlastni veci. Koneckoncu ten rez byl zajimavy z mnoha duvodu - ze se to nerozsypalo, jako by se rozsypal soucasny "beton", ze ta, nebyla armatura, jak tluste to bylo, atd. Jenze... jenze nic. Nesnasim, kdyz nekado nema odvahu nechat ostatni reagovat na jeho vyplody.

2 0
možnosti

Dobrý den pane Caho, ten řez byl vedený tak, že to neřeklo nového vůbec nic, jak jsem psal níže, připadá mi to jako taková intelektuálská performace. Psal jsem na stejné téma blog ráno, samozřejmě s diskusí, http://jaroslavandrysek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602914

1 1
možnosti

K50a37r47e10l 14B75o19k

7. 5. 2017 21:24

Velice dobře napsáno. Karma.R^

3 2
možnosti

Souhlasím. Většina řopíků chátrá bez zájmu veřejnosti. Některé slouží jako svým majitelům sklepy, jiné, jak jste napsal, jako neoficiální veřejné záchodky. Jen několik málo z nich je díky péči nadšenců muzeem pod širým nebem, kde se návštěník může vžít do pocitů obránců, kteří tehdy chtěli bránit vlast se zbraní v ruce. Nemám nejmenší problém s tím, že se jeden z těchto řopíků stal součástí jakéhosi uměleckého díla (jehož hodnotu nejsem kompetentní posoudit), je to daleko lepší osud, než jaký potkal většinu z nich.

6 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.