Diskuse

Útok na muslimy v Londýně - teror? Antiteror? Nebo nový trend?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já se jen divím že to nepřišlo dříve. A je naprosto jasné že to, co se poslední dobou děje, je totální selhání systému, kdy pod rouškou psedohumanismu se zde usazují ti nejhorší, ani se mi nechce psát že se jedná o lidi. Pomáhat lidem, co musí utéct před válkou aby si zachránili holé životy a mezi tím, co do Evropy přichází a přicházelo je velký rozdíl. Místo vděku a uznání to je neustálé vymáhání ústupků a práv, neslučitelných s evropskou kulturou a mnohdy i zákony. Prostě Evropa je ve válce, jen si to nikdo z elit nechce přiznat. My máme ohromné štěstí, a tomu je potřeba jít naproti, že u nás jich tolik není a proto zatím zde nemáme tak velkou muslimskou šikanu. Jsem jen zvědav, až to začne i zde, až tu budou bouchat bomby v klubech a, nedejbože, to postihne někoho z rodiny našich pseudohumanistů, jestli budou i nadále tak korektní a nebo zda se, alespoň myšlenkově, s tím "magorem" ztotožní.

1 0
možnosti
Foto

Tak nějakej magor najede do lidí a vy obviňujete blíže nespecifikované elity, že nejsou schopny ochránit svoje obyvatelstvo? Takže to podle vás mají za to?

Vy souhlasíte, že si zákony mají brát do rukou takový šílenci?

Co vy víte, jaké opatření jsou konány na nejvyšších úrovních? Co dělají tajné služby kterých zemí?

Vy tady snad schvalujete násilí proti skupinám obyvatel podle náboženského vyznání? To snad ne.

Můžete rozvést jak si koncepčně představujete řešení uprchlické krize?

1 0
možnosti

Vychladněte, mladý muži, a pak si pěkně v klidu celé přečtěte, co jsem napsal. Nebudete se muset tak blbě ptát.

1 0
možnosti

J46a27n 93R76á98ž

19. 6. 2017 11:35

Londýnský starosta Sadiq Khan prohlásil, že se jedná o útok na sdílené hodnoty

Premiérka Mayová řekla, že je otřesena a je ve své mysli spojena se zraněnými

Jeremy Corbyna incident, dle jeho slov, naprosto šokoval.

Což ve výsledku znamená, že jako vždy u těchto činů, se o tom bude chvíli mluvit, ale jak vtipně pronesl po nedávném útoku na London Bridge Sadiq Khan: Londýňané se nesmí nechat zastrašit a musí pokračovat ve svých každodenních činnostech, jako by se nic nestalo. A tak se dá předpokládat,že četnost násilných činů z jedné i druhé strany bude stoupat. Zákon akce a reakce začíná působit

5 0
možnosti
Foto

myslím, že nic jako "antiteror" neexistuje. Je jenom teror, respektive jsou jen činy magorů, u kterých je v důsledku úplně jedno, jaká ideologie či pohnutka je k tomu přivedla.

3 0
možnosti

Terminus technicus. Odpověď na teror terorem. Antiteror je sice méně výstižné, zato kratší. Viz "korunové dluhopisy", "silniční zákon" apod. Jeden se přizpůsobuje době...

Díky za připomínku a hezký den!

2 0
možnosti

T84o21m62á57š 77P16í21c49l

19. 6. 2017 11:01

Já bych to nedramatizoval. Muslimové nasvítí mešitu, uspořádají minutu ticha, pak i demonstraci, aby se protiislámští aktivisté neházeli do jednoho pytle, domluví se, že by se mohlo protiislámským aktivistům vyjít vstříc, aby se tolik neradikalizovali, a nakonec bude na ulici happening "obejmi islamofoba".

9 0
možnosti

Zapomněl jste dodat "Ve jménu sbližování kultur". :-)

3 1
možnosti

P44a36v55e67l 36V92é59b25r

19. 6. 2017 10:46

A kde byla zveřejněna informace, že to byl běloch, nebo aspoň křesťan? Kdyby to tak bylo, bylo by to vytrubováno do světa...

2 0
možnosti

Ráno na radiožurnálu mluvili o bělochovi.

1 0
možnosti

J18a64k46u15b 66T41r83o44c57h

19. 6. 2017 10:29

Lidem prostě dochází trpělivost. V podstatě skoro každý týden je někde spáchán teroristický útok islamistou. Po každém útoků od politiků jezdících ve skoro pancéřových vozech s deseti bodyguardy za zadkem slyšíme jak se nenecháme zastrašit a podobné žvásty. Normální člověk rozhodně nevezme spravedlnost do vlastních rukou a nezačne útočit na muslimy. Ale stačí, aby ten člověk byl například dlouhodobě ve stresu či nějak duševně nemocný a rupnou mu nervy a ke vraždění v této situaci není daleko. Po každé akci následuje reakce (zvlášť u muslimů), takže toto v podstatě může odstartovat reakci řetězovou.

7 1
možnosti

Přesně tak to je. Děkuji za názor.

0 1
možnosti