Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

I když to bylo v režii p. Drahoše, bylo to prd platné, stejně jako tento článek.:-P

0 0
možnosti
MV

na ctvero opakovani lzi a pomluv Milose Zemana uz clovek musi mit zaludek

dobre napsano! diky

3 0
možnosti

sežer psa ten má mozek malej ale má

0 0
možnosti
VB

Nevím, proč by si měl Drahoš nechat něco diktovat. Zeman se bál chodit do diskusí a teď bude vyskakovat. Jen mu to měl vzkázat ostřeji.

Co to bude za debaty, když v sobotu po prvním kole prezidentské volby se Miloš Zeman ve svém vystoupení dopustil během pěti minut pěti lží.

Můžeme hrát internetové hry: Nejdi v projevu Zemana lži.

4 2
možnosti
VB

Nevím proč tolik očekávání od nějakých debat. Schopnost zastávat úřad se neodvíjí od schopnosti hádat v TV. Zeman ukazuje, že je tomu právě naopak. Samozřejmě tím nepředjímám, kdo "zvítězí", protože takové hodnocení nemá smysl.

4 0
možnosti
JM

Když on pan prezident a jeho věrní mají pocit, že tohle je poslední šance jak zvrátit výsledek voleb.

1 0
možnosti
JF

Máte asi problém se základní matematikou. V prvním kole získal Zeman v roce 2013 o 740 tis. hlasů více, což je výrazný nárůst. V roce 2013 taky by všichni ostatní po součtu měli více hlasů jak dostal Zeman. To, že Drahoš nemá buď zdravotně nebo argumentačně na 4 debaty je objektivní věc. Pravda je taková, že v prvním kole se vyřádí neúspěšní kandidáti. Druhé kolo je o volbě prezidenta - zde se utkávají dva hlavní kandidáti. Drahoš je vyzyvatel (Zeman obhajovatel) a neměl by tudíž utíkat před vzájemnou debatou a klást si podmínky - patrně ví proč a stejně tak se po..kal Moravec se Zemana ;-D

3 5
možnosti
Foto

Zeman je úplně stejný kandidát jako pan profesor. Tady se na nějakého vyzyvatele a obhájce titulu nekouká, to není box. :-/:-)

3 0
možnosti
VK

Od pana Drahoše je velice velkorysé, že Zemákovi nabídl 2 debaty (na Primě to ale má být "šou", ne debata, jsem četl). Co dodrží Zemák, to nelze predikovat....už lhal tolikrát....

6 2
možnosti
Foto

Velkorysé to je, ale měl trvat na jedné debatě na ČT. Nejlépe na té první, protože kdyby byla jako druhá, tak by Zeman nemusel přijít.,

0 0
možnosti
Foto

Drahoš se vyjádřil, že chce absolvovat dvě televizní debaty, z toho jednu na ČT. Debata na ČT proběhne ve čtvrtek 25.1. večer, takže bude poslední. Zeman už prý přislíbil účast v debatách na TV Nova, Prima, Barrandov a ČT.

Tipuji, že to skončí asi následovně: Drahoš se účastní debaty na jedné privátní televizi, zbylé dvě odmítne. Zeman na to zareaguje tak, že nepřijde do debaty na ČT, kam se mu nechce chodit. Takže asi proběhne jen jedna televizní debata s oběma kandidáty.

1 0
možnosti
BV

Pane Krausi,

obávám se, že se hluboce mýlíte.

Zeman se zúčastní všech 4 debat, pokud je příslušná televize pro neúčast Drahoše nezruší.

Zejména si však můžete být jist , že dorazí na tu čtvrteční debatu do ČT. Zeman si prostě nenechá ujít příležitost závěrečné debaty s Drahošem Moravec-Nemoravec.

Dokonce bych si dovolil vyslovit hypotézu, že Drahoše porazí na hlavu, rozštípe ho na třísky, rozloží ho na prvočinitele, zdecimuje ho, udělá ho trpaslíkem, položí ho na lopatky, zvítězí KO, převálcuje ho, utluče ho argumenty a fakty atd. A pokud se k tomu přichomýtne i Moravec tak je oba smázne jedním vrzem.

Zeman už potvrdil účast na všech debatách - Drahoš potvrdil jen jednu!

3 2
možnosti
JZ

Je jedno, kolik debat bude. Všechny jsou zbytečné.

Fakticky je rozhodnuto, jenom se ještě neví, jak.

5 0
možnosti

Tak s tím Chuckem Norrisem jste to Zemanovi fakt nandal!;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.