Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Opravdu nechápete proč? Pro Zemana nemělo žádný smysl účastnit se debat se všemi kandidáty, když měl postup jistý. Nemohl tím nic získat, jen ztratit, případně zbytečně vystřílet trumfy, zvlásť když se všichni okázale prezentují jako protizenanovci. Drahoš naopak by bez účasti v debatách neměl šanci uspět, takže do nich musel, i když se mu viditelně nechtělo (logicky, když projevit vlastní názory mu poradci po špatných zkušenostech zakázali. Takže ať se vám to líbí, nebo ne, v obou případech se jedná o pragmatická rozhodnutí, ne o vrtochy či principiální postoje dvou staříků.;-)

3 0
možnosti
KK

K30a43r45e49l 26K94á53š

19. 1. 2018 7:01

Tak já jsem čím dál vice přesvědčen, že funkce prezidenta je v našem systému zcela zbytečná ba přímo škodlivá a měla by se úplně zrušit. Jak by ubylo vášní, podlézavosti k "vrchnosti", přísavek ap.. Ani finanční úspora by nebyla úplně zanedbatelná.

2 0
možnosti
KD

K37a77r49e47l 30D89u36f79e98k

18. 1. 2018 23:47

"Na více nemá čas, protože jezdí za své a ve svém volnu". ? Teď nehodnotím kandidáty, ale plácané nesmysly blogerů !!!

3 0
možnosti
KM

Pan akademik Drahoš dává přednost přímému oslovení lidu.

Ale já ho nechápu, že se tuhle se přestavoval v tom svém Jablůnkově, kde prakticky každý zná každého, a dnes u těch pár desítek zvědavců, kteří přišli na ten rynek v Sušici taky moc hlasů nezíská

Bohužel v tom Třinci na hokeji to moc nevyšlo, protože tam přišli spíše na hokej, ...a dali mu najevo, že nemaj zájem vítat nějakého vítače.

A navíc v tom chladnu a větrnu může na těch meetingách nastydnout, ofouknout a dostat rýmičku a bylo by škoda kdyby nemohl do těch debat v televizi, kde má možnost oslovit mnohem více voličů, než někde na rynkách.

A navíc vždyť pokud by to nevyšlo s tím prezidentováním, tak jej v televizi může čekat třeba i jiná kariéra.

Třeba se v duelu projeví jako estrádní eso a věřím, že má na to úspěšně navázat, a možná nám i nahradit takového klasika, jakým byl Felix Holzmann.

Konečně falešný brejličky jako nosil Holzmann při vystoupení už má. A pokud bude nejhůř, pak klobouček mu jako jeho příznivec rád zasponzoruji.

2 7
možnosti
OS

Vaše rady jsou úsměvné a vaše starost o rýmečku Drahoše mě dostala. Probuďte se, Drahoš je zdraví a schopný si nasekat dřevo na topení zatím co váš guru bez pomoci bodygárdů má co dělat aby se udržel na nohou. Ván je stejně zbytečné říkat cokoli, vy máte jasno!

5 0
možnosti
Foto

Drahoš se už vyjádřil, že přijde do televizní debaty na TV Prima v úterý 23.1. a do televizní debaty na ČT ve čtvrtek 25.1.

Soudím, že toto úplně stačí.

12 0
možnosti
KB

K26a90r12e61l 82B52o13k

18. 1. 2018 19:31

Nevím co mně připadá jako větší pitomost. Jestli blog pana Vitha, nebo ten Váš. Ale pitomej je.

1 2
možnosti
Foto

Víte co mně připadá? Že jste úplně mimo.;-D

2 0
možnosti
BV

Pane Vitho, kdybyste vycházel z toho co Zeman skutečně řekl, tak byste tuhle pitomost nenapsal

Pane Vitho, jste typický příklad jak dopadají jedinci, kteří věří presstitutům a papouškují jejich patřičně manipulačně přežvýkané manipulace,

Tiskovka prezidenta Zemana po I. kole prezidentských voleb 2018 na konci čas cca 10:30. http://www.youtube.com/watch?v=kJcKHISxcCE

Redaktorka Primy: "Pane prezidente co se týče té debaty s Jířím Drahošem, jste připravený jít i do několika debat, nebo je to jenom otázka třeba veřejně-právní televize. Přijdete třeba i do debaty naší televize Prima?"

Zeman : "Nicméně odpovídám na vaši otázku. Už vzhledem k výhradám. které mám k neobjektivitě naší takzvané veřejně-právní televize, nebudu mít nic proti tomu, když televize Prima nám oběma nabídne pole pro debatu a nebudu mít dokonce nic proti tomu, když ty debaty budou dvě. Kdyby byly tři a více, uznejte, že by ať VAŠE DIVÁKY už poněkud znudily."

VAŠE DIVÁKY = DIVÁKY PRIMY => Zeman slíbil debatovat nejen v ČT, ale i na Primě a to dokonce na té Primě dvakrát

Zeman odpovídá na otázku redaktorky televize Prima že je připraven jít do více debat - také do televize Prima. Z odpovědi jasně vyplývá, že by mu nevadily dokonce DVĚ DEBATY NA PRIMĚ, a dodává že TŘI BY UŽ VAŠE DIVÁKY ZNUDILY. Z kontextu je jasné že jde o dvě debaty na televizi Prima a diváky televize Prima.

Zeman nikdy nemluvil jen o dvou debatách - mluvil o maximálně dvou debatách na televizi Prima, což nevylučuje více debat na různých televizích. Navrhované čtyři debaty jsou zcela v souladu s tím co prohlásil na tiskovce po volbách. Toto sdělení prezidenta zcela účelově a manipulačně změnili někteří novináři v čele s Moravcem.

U Zemanových tiskovek , projevů atd nesmíte dát na to co je o nich uvedeno v mediích, protože s jeho projevy systematicky manipulují. Vždy je nutné vyhledat originální znění. Konkrétně tento Zemanův výrok hned v sobotu patřičně přežvýkal Moravec a udělal z toho, že Zeman chce jen dvě debaty celkem.

3 1
možnosti
HM

Zeman řekl , že chce 4 debaty

2 0
možnosti
DB

je zásadní rozdíl mezi strategií a taktikou.....strategie je dlouhodobá a taktika se může měnit velmi rychle........a když někdo bere taktiku za strategii máme problém..........

0 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu je fakt, že vzhledem k okolnostem nemění názor jen hlupák...

1 0
možnosti
ES

Tak chcete mít prezidenta a nebo loutku.Kdo chce prezidenta se všemi jeho chybami -je to přece člověk a každý člověk má nějaké chyby,tak volí Zemana ,protože jinak tady bude nuda.

1 9
možnosti
Foto

ale role prezidenta není k zahánění nudy

10 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.