Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vidíte, a zase já bych Drahoše přirovnal k neznámé značce auta, která právě vstoupila na trh. Nevíte, co to udělá, když se zmáčkne tohle, když tamto, nevíte jak to pojede, kam to bude zatáčet ..... to si raději vyberu "křáp" od kterého alespoň vím, co čekat a který občas pobaví, když mi z palubky zahlásí: "ku... sen, ku... tam" :-)

4 0
možnosti
OZ

Zemana jakozto lhare a arogantniho jesitu za sveho prezidenta proste neprijmu, ale preziju to, co uz, na dlouho to nebude. Daleko horsi je to co se stane dale, predevsim na vladni urovni. Vlade ANO + nackove + bolsevici zda se uz nestoji nic v ceste a to je daleko vetsi maler nez ten nevychovanec na hrade...:-/

2 5
možnosti
VPS

Urážky těch statisíců zemanových voličů vám jdou.

Co jste, pěkne prosím, dokázal v životě vy?

7 1
možnosti

Výsledkem této volby je, že je pouze vykopán ještě hlubší příkop napříč naší zemí, díky MilošiR^

7 5
možnosti

Kdyby vyhrál Drahoš, tak by příkop nebyl?

9 4
možnosti
KP

Pane Vitho. Zkuste se uvolnit, vzdyt Vase trauma lze resit. Doporucuji prilepit na skrin obrazek pana Zemana, hazet na nej sipky a dupat u toho nozickami.

13 3
možnosti
LV

Já nemám trauma. Já má kam jít i se svým podnikáním. A vzhledem k tomu, že i nadále budeme členy EU, nemám strach, že se nebudu mít kam vracet. Jen daně budu platit jinde. :-)

2 2
možnosti

Jinak s v prvním projevu zachoval typicky, jako hulvát a vidlák, kterým je. Ani slůvko úcty k soupeři a jeho voličům, kterých bylo skoro stejně jako těch jeho, inu ten rok to snad vydržíme ...:-)

8 6
možnosti

Byl to opět ten starý Zeman jak ho mají jeho voliči rádi, sprostý a rozhazující urážky. Odpudivý pohled, jistou nadějí je jak začal po pěti větách lapat po dechu:-)

6 4
možnosti
TG

....a ještě nám napište, k jakému narychlo přelakovanému autu byste přirovnal pana Drahoše.....;-)

9 1
možnosti
LV

K takovému, které mne pohodlně bude vozit p zbytek života. Nejsem náročný. Mercedes GLK. Vyhovuje?

3 3
možnosti
JK

J70a39n 70K41o98z26á40k

27. 1. 2018 17:12

Vážený pane Vitha, pracoval jsem v Avii i v době, kdy ji převzala vámi propagovaná firma. O práci přišlo 7000 zaměstnanců. Jediný, kdo si nemohl stěžovat, byl generální ředitel Devera(byvalý člen ÚV KSČ). Ještě stačilo Daewo prodat sídliště v Letňanech bez toho, aby byty napřed nabídlo nájemníkům. Takže se radši nechlubte, pro koho jste pracoval. Byl jsem porevolučního ZV ROH

7 1
možnosti
JK

J25a11n 39K15o30z19á60k

27. 1. 2018 17:15

Omluva: byl jsem členem ZV ROH.

2 1
možnosti
Foto

;-D Připomínáte mně starý šoferský vtip. V něm převáděli šoféři svůj věk na počet přezutí a následně dle sjetých pláten po každé přezutí. A nezáleželo až tak, jako u Vás,na typu vozidla;-)

3 1
možnosti
Foto

H39a76n27a 24V96l54k87o34v16á

27. 1. 2018 17:01

:-)Matýska si pamatuji. Dokonce jednoho tehdejšího důchodce - otce mé kamarádky - který si ho koupil. Ta výhoda nebyla v garáži, kam se vám vejde i Toyota Land Cruiser či Range Rover, ale v parkování ve městě.

A nešlo jen o důchodce, ale druhé auto v rodině - tehdy populární "nákupní tašku".

Od té doby lidem došlo, že auto "pro ženu", kterým ovšem vozí děti povětšinou víc než chlap by mělo mít i jisté bezpečnostní standardy....

A něco podobného (užiju -li vaše přirovnání) je prezident. V tomto ohledu volba zklamala...

Vyhrál spíše marketing posledních 14 dní a tam (ač jsem J. Drahoše volila), tým pana Drahoše nejen selhal, ale prokázal medvědí službu.

1 0
možnosti
Foto

Zeman nevyjel z linky nových politiků. To jste si ho spletl s Drahošem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.