Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Je hezké, když napíšete, že nemáte dva měsíce volno, jelikož jste tam ještě na začátku července a dokonce už i na konci srpna. Píšete, že nemůžete jet na dovolenou mimo sezónu. To stejně mají zaměstnanci s celozávodní dovolenou v létě. Ale naštěstí mají třeba jen 2-3 týdny. Jinak mohou chodit do práce. Mnoho profesí si naopak nemůže vybírat dovolenou přes léto a Vánoce, tak si mohou třeba do Chorvatska zajet za levný peníz v říjnu. Proč učíte, když je to tak náročné a neplacené? Můžete jít k pásu nebo si udělat medicínu nebo práva. Můžete se přihlásit do výběrového řízení na manažerskou pozici. Nebo zdravotní sestry se mají dobře. A taky musí (měly) mít VŠ.

0 2
možnosti
Foto

Nepřipadá mi, že by si pan Vitha stěžoval. Prostě to jenom konstatoval.

1 0
možnosti
Foto

Karma, zahlídla jsem článek na hlavní straně, ale když jsem si ho šla později přečíst, už tam nebyl. Až nyní jsem ho objevila v Hyde parku. Vypadá to, že zde skončí všechny blogy, ve kterých se byť jen jediným slovem zmíníte o jiném blogerovi. Nějak se nám to tu omezuje.....:-/;-(Rv

1 0
možnosti
Foto

Až nyní jsem si všimla, že se dokonce jednalo o diskutérku, tím hůře. Proč je váš blog zde? Dal jste ho sem sám?8-o

0 0
možnosti
JB

J23a98n 31B92í22l49e69k

9. 7. 2018 4:35

Zajímavé, že to asi nikdo nezávidí našim "skvělým" poslancům. Když se podíváme na jejich "pracovní dobu" mají prázdniny delší než půl roku. Určitě si ale nemyslím, že se to týká všech. Ale zřejmě by svůj plat za učitelský měnit nechtěl nikdo z nich, že?;-)

1 0
možnosti
PK

no někteří si to užívají celý rok...:-)

0 0
možnosti
Foto

Nejsou to dva měsíce, a ještě je to krvavě zasloužené volno:-)R^ Koneckonců- nikdo nikomu nebrání, závidí-li...

2 0
možnosti
OK

O53t94a 77K67i29n63c

9. 7. 2018 0:26

Souhlasím s vámi, ale to mnoho lidí v tomto státě nepochopí. Kdysi jsem uvažoval, že budu na částečný úvazek učit na střední škole účetnictví a ekonomiku podniku, ale na základě nabídnutého platového ohodnocení jsem to nakonec musel odmítnout. Vůbec se nejedná jen o dva měsíce prázdnin, o vyučovací dobu, což mnoho bezmozků učitelům závidí, ale o to, že bez kvalitních učitelů (a samozřejmé finančně ohodnocených) půjde úroveň občanů našeho státu podstatně dolů. Ale bezmozci budou vidět jen dva měsíce prázdnin.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS