Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K91a10r50e48l 19B21o78k

20. 1. 2019 9:58

Naprostý souhlas.R^

5 0
možnosti

Vážím si článků o Janu Palachovi, které na něj vzpomenou s úctou, bez zbytečného kliše a bez útoků vůči názorovým oponentům.

Váš článek je přesně opakem toho, o čem píšu. Možná toužíte být "lepšolid", ale tímto blogem se vám to rozhodně nepovedlo.Rv

6 4
možnosti

Skvěle napsáno, lépe bych to nezvládl R^R^R^

7 1
možnosti

Ale kdepak, zemřít je mnohem snazší, než žít. Vidíte, co chcete vidět.

3 1
možnosti

Nebo pan Kroupa, který nám sdělil, že se Jan Palach chtěl pouze zviditelnit To je tak ujetý, že to nejde ani komentovat ;-€

5 3
možnosti

J88a68n 92K79o36z53á64k

20. 1. 2019 0:27

Ale on se opravdu chtěl zviditelnit svým odporem k okupaci a začínající lhostejnosti lidí. Nebo vás napadá něco jiného?

1 1
možnosti

J41i12ř60í 28A10l69e81x93a

19. 1. 2019 17:16

Jojo, jeden z horšolidí, který si říká Čumpelík zrovna napsal pěkný hyenistický blog vedle.

Jako správný komunistický zbabělec tam nemá diskusi.... ;-€

12 1
možnosti
Foto

Přečetl jsem si blog pana Čumpelíka a rozhodně je výstižnější než tento blog plný frází.

A to, že pan Čumpelík neotevřel diskusi, se mu ani nedivím, že nemá náladu na sprostoty "diskutujících" Vašeho typu. Lidé jako Vy neumí diskutovat, pouze urážet ostatní a nadávat jim do komunistických zbabělců.

7 9
možnosti
Foto

Nechtěl umírat, byl bojovník, říká o Palachovi psychiatrička od jeho lůžka - iDNES.czwww.idnes.cz

0 0
možnosti

Komentáře naznačují všeobecnou situaci, že dnešek Palachovi nerozumí. Palach měl rodiče komunisty, Palach se neupálil za západní demokracii, Palach se upálil za socialismus s lidskou tváří nebo alespoň za něco z něho. Předpokládal, že lze pozvednout především komunisty, aby neustupovali z reformního směru. Dělat z něj symbol demokracie a svobody je nesmysl a zneužití. Přesto bychom si ho měli vážit. Byl odvážný a snažil se zachovat něco z výdobytků "pražského jara", což jsme tenkrát chtěli všichni. Je otázkou, co by říkal dnešku, zda by nebyl v Komunistické straně. Při jeho poctivosti se dá dokonce předpokládat, že by byl proti štvaní proti Rusku.

12 13
možnosti

Nepisete pravdu p.s.Podracky. Josef Palach byl Sokol a narodni socialista.

10 0
možnosti
Foto

dávám karmu a R^

Zatím asi nejvýstižnější blog k Palachovi.

6 1
možnosti
Foto

Vaše právo na Váš názor. Já mnohé vnímám jinak. Třicet let po sametu a padesít let ,,od Palacha" kde kdo opět dělí lidi na horšoidy a lepšoidy, Výsledek je pak vždy toliko ovoid, mnohdy až ,,záprtek":-/ Vždy vzpomenu na scénu z filmu ,,Sedm statečných", kde jeden z hrdinů naplácal jednomu z kluků za to, že se o otci vyjádřil jako o zbabělci. Snad si alespoń někteří vzpomenou, proč.

6 2
možnosti
Foto

Jistě bude politicky zneužit při první vhodné příležitosti. Politici totiž žádné skrupule nemají. A dovoluji si odhadnout, že to přijde odleva, například od pana Putny, Halíka, Svěráka, nebo podobných lidí, kteří se považují za morálně nadřazené elity.

5 2
možnosti
Foto

Jo...něco na tom je...jsou morálnější, myslím že jo, učíme se všichni mít zdravé sebevědomí, že jo?:)... jo já si myslím, že si to myslet můžou. Já se skutečně netajim, že je cítím než kohosi jiného jako fakt ty lepší:)za mě joR^:)) za mě určitě:-)

2 0
možnosti
Foto

Karma, vidím to stejně :-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.