Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si pan president opatrně dupne nožičkou, tak musí všichni do haptáku. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Celá řada jeho oponentů mu před volbami předpovídala, že dlouho nevydrží. Zatím jim vypálil rybník a tak z něj aspoň dělají trosku. Jenomže troska nemá energii a jak se zdá podle konfliktů, které vyvolává, má energie na rozdávání.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu , ze mam ve svem okoli par lidi co byli jeste pres cca rokem cleny cssd tak jsem slysela jak se soucasne vedeni zajima a jedna podle hlasu obycejnych clenu ... kasle na ne, nebo-li si jede stale po svem . Do politickeho spektra patri cssd , ale ta se natolik zroneverila svym volicum , ze uz ji nezachrani nic ... musi skoncit , aby trebas nekdy v budoucnu mela sanci zacit znovu ocistena od vsech Zimolou pocinaje a Hamackem Haskem a dalsimi konce .

1 0
možnosti

Zeman ústavně plně respektuje premiéra, ten sice dodržuje koaliční dohodu, že Hamáčkovy do ministrů mluvit nebude, ale Šmarda je moc i na něho. Stejně jako byl Poche. Toť vše. Nic protiústavního se neděje. Jde jen o politiku či politikaření.

Netolický to shrnul přesně. Věc je dána tím, že Babiš kompetenční žalobu nepodá. ČSSD má jen dvě možnosti - odejít z vlády na základě marginálního důvodu anebo dát jiné jméno. Poche, Dienstbier, Štěch a podobní jsou těmi, kteří slovy samotnéh Hamáčka kopou do jeho žebříku účasti ve vládě od počátku. A oni jsou těmi, kteří nejen že ČSSD pohřbívají, ale doslova hrají do karet Babišovi a Zemanovi. Sami jim shánějí hlasy pro podporu. Foldyna nebude sám, kdo podpoří vládu i bez ČSSD. Netolický upřednostňuje vládu a jiné jméno. Jeden z těch, co pochopil o čem je politika.

Kauza Šmarda není kauza ústavní, ale čistě politická.

7 3
možnosti

Babiš navrhnul Šmardu, Zeman ho jmenovat nechce. To je respektování? Můžete nějak vysvětlit, jaký duševní pochod Vás vede k takovému závěru?

5 1
možnosti

"Ti voliči, kteří ještě ČSSD zbyli, to vědí."

Tak pokud budou nominovat podobné figurky jako je Šmarda, tak se obávám že už nezbudou vůbec žádní, Zeman Nezeman.

4 0
možnosti

To nechte na nich, pane Rozsívale. :-)

2 0
možnosti

Pravda, měli by zdrhat z vlády, dokud to jde. Jen ne kuli Šmardovi, ale hlavně kuli neplnění programu Babišovou vládou, rozpočtu tupých škrtů, které jejich ambice úplně pohřbí, obviněnému premiérovi, kde visí žaloba na vlásku a zlodějskému agroholdingu, kterému Babiš přihrál dotace a ČR to vrátí z kapes nás všech poplatníků. Pokud se toto (nebo něco podobného) všichni naučí nazpaměť a budou to omílat u každého mikrofonu, je šance na návrat voličů zdrhnuvších k ANO. Slabošského premiéra pohřbí Zeman svou vládou "odborníků" a ponížené hnutí ANO jako úlisný přisluhovač Hradu může jen ztrácet jak další tváře z velkoplošných plakátů a profesionálních (drahých) volebních spotů, tak řadové voliče, protože karma "mača" co "maká" umí a zvládne vše je dávno v polích s MOTÝLE.

Jako konzervativní pravičák potřebuji polemizovat s normálními sociálními levičáky, v tomhle stavu co jsou to nejde, nemám potřebu tancovat nad mrtvolou, chci solidního oponenta.

3 3
možnosti

R^ Samozřejmě máte pravdu. Jen - kdybychom šli důsledně směrem, který naznačujete, museli bychom nutně narazit na otázku, proč do té vlády vůbec lezli. V tom je totiž jádro toho, co dnes vyhřezává jako Kauza Šmarda.

1 1
možnosti

P14e69t89r 12B64u45r92i12a43n

16. 8. 2019 13:40

Tak ono se vždycky lépe prezentují (nafukují) vlastní morální a společenské postoje, než potom osobně plní. Odpůrci globalizace využívají ve svém boji všechny globální prostředky, ochránci klimatu mají na sobě při cestě letadlem víc umělých hmot než je v koptitu a ČSSD by mohla klidně z vlády vystoupit, ale oni se klidně obětují a zůstanou tam.

4 1
možnosti

Ta oběť ale bude tentokrát už absolutní. Přitom pořád ještě můžou získat. Babiš dobře ví, že SPD nemá žádný sociální program, nemá žádnou vizi školství, zemědělství a že jejich představa české zahraniční politiky je mnohem bližší představě Zemana než jeho. Čili Babiš by musel přestat dělat, že se ho to netýká, a hledat, jak to řešit.

Jenomže Zimola, Hašek a spol jsou připotento oportunističtí prospěcháři a nemají na nějaké razantní postoje koule. Radši si nasadí na krk oprátku s tím, že ještě dva roky mají jisté, a pak se převtělí.

2 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.