Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a ten co to psal je xxidiot jeste vetsi

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Tohle sdělení na internetu se týkalo chřipky ne koronviru. Blbě čtete hůř opisujete. Šíříte poplašné zprávy. Zemřelo 7 lidí ane 50 a 39 onemocnělo těžceRvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Tahle situace má elegantní a dobrovolné řešení. Lidé co jsou pro zavedení zákazů vyhlašovaných vládou, tak ti zůstanou doma, zavřou své provozovny a omezí styk s ostatními a lidé, kteří nejsou pro vládní opatření budou riskovat, že onemocní nebo umřou.

Proč by měla jedna, nebo druhá skupina trpět něčím, co lze aplikovat dobrovolně.

0 2
možnosti

Tak to kdyby šlo, že se nakazí jen Ti kteří na to pečou, jenomže virusu je to jedno...

2 0
možnosti

Pokud by každý ohrozil jen sebe a své blízké jeho problém ale tady to neplatí... To to fakt nedokážete pochopit, jde přece i o Vas a Vaše příbuzné... Trochu sobecké že..

7 0
možnosti

Ano, jde o mé příbuzné. Proto nechápu, proč se podobně zodpovědně nechováte i vůči viru chřipky, který prokazatelně zabíjí a který ohrožuje stejnou cílovou skupinu, tedy mé příbuzné. Proč Vy nedokážete pochopit tohle?

1 1
možnosti

Jasně, nejlépe by bylo hezky počkat až se čísla zvýší, až se podaří dohnat Itálii a vůbec nejlépe ji předehnat. Pak ta naše splašená vláda měla jednat, že?

5 0
možnosti

Jediná šance, jak se epidemii ubránit, je, že si lidi vytvoří protilátky. To se stane buď pomocí plošného očkování, které v tuto chvíli nepřichází v úvahu, protože jednak není vakcína a potom už je pozdě, epidemie probíhá, nebose nakazí tak významná část populace, tedy nejméně 2/3, že virus už nenajde dostatek hostitelů, aby se lavinovitě šířil. Tenhle virus už tu s námi zůstane, a žádná vláda s tím nic nenadělá. To už budeme nadosmrti šílet, nechodit do školy, do divadla, na pivo?

Pokud chcete, zůstaňte klidně doma, máte-li pocit, že Vás to ochrání. Ale jenom se Vás, paní Dubcová, zeptám: Vy už jste v důchodu a nijak se tím netajíte - kdo Vám bude na ten důchod vydělávat, když tahle hysterie bude pokračovat? A co si za něj koupíte, když budou všichni v karanténě?

Opravdu je tahle nemoc tak strašná, že kosí, na koho skočí? Podívejte se do Číny, do Koree, kde už je na ústupu. Jste v důchodu, dohledejte si data z těchto zemí o chřipce a CoVid. Nejspíš budete překvapená, co zjistíte...

1 1
možnosti

Z článku:

---------------

A lidi jako střelení berou útokem regály s těstovinami a utrácejí poslední úspory.

Co dělá vláda? Šíří masovou hysterii ....

Zdroj: https://vitha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747113

----------------

Ještě, že vás nikdo nepodezírá, že šíříte nesmysly a hlouposti.

Já věděl hned, že je za tím Babiš!

.

:-)

3 1
možnosti

To mě nepřekvapuje, Vy víte všechno, pane Ličko.

2 1
možnosti

Synku, neuč orla létat. Z chřipky se dostaneš většinou za pár dnů, z koronaviru za 20 dnů.I chřipka dělá intersticiální zápal plic, diagnoza RTG, ale lépe CT. Na normálním RTG to vypadá třeba dobře a na CT to může být špatné. I chřipky končí na dýchači.

Chřipka má , zdá se , mnohem lehčí průběh, koronavir....každý šestý pacient má těžký průběh. Koronavir má daleko více těžkých průběhu a hrozí respirační selhání.

Synku co to meleš ? Kdyby chodil do polské školy jako já, tak jsi asi chytřejší.

Uč se!;-D

8 0
možnosti

s temi par dny u chripky bych nesouhlasil.... to bude spise bezna viroza.... leceni chripky rozhodne trva dele nez tyden a celkove zutaveni je na tydny.

2 1
možnosti

další přechytralej epidemiolog

8 0
možnosti

Já vám rozumím na co narážíte. Jsem očkovaný na chřipku a otužilý. Na covid neplatí ani jedno a obojí je mi platný jak mrtvému zimník. A jak psal pan Caha. Statistika, kterou argumentujete, není nic v porovnání se statistikou covidu.

5 0
možnosti

přesně, pán si hraje na chytráka a ví prd....:-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.