Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I64v36o 31C13i49l61i83c45h

12. 8. 2020 10:10

Vám patří zasloužená karma R^ Doporučuji k přečtení tuhle odbornou práci:

https://www.lidovky.cz/domov/novy-koronavirovy-manual-od-experta-z-bulovky-co-se-o-covidu-potvrdilo-jak-se-chranit-a-co-s-rizikov.A200807_153224_ln_domov_ele?

Např.:

"V médiích se objevily alarmující zprávy o tom, že onemocnění zanechává závažné nebo nevratné poškození plic, srdce a dalších orgánů. Všechna tato pozorování však byla zjištěna na velmi malých souborech nemocných anebo u osob, které na koronavirovou infekci zemřely. Od statisíců lidí, které se dosud ve světě touto infekcí nakazily, nepřicházejí žádné podobné zprávy."

"Uvážíme-li cenu vyšetření (cca 1000 Kč) a relativně malý přínos eventuálního pozitivního výsledku pro ochranu populace, můžeme dojít k závěru, že vyšetřování bezpříznakových osob není přínosné. Místo vyšetřování by stačilo vydat doporučení, aby bezpříznakové osoby, které byly v posledních dvou týdnech v kontaktu s covidem-19, nenavštěvovaly zdravotnická zařízení, domovy seniorů a podobná místa, kde hrozí snadné šíření infekce."

4 0
možnosti

Ja mam velice podobny nazor. A jsem strasne zvedavej jak nasi mocni planuji tuhle kovid akci ukoncit. Napadaji me dva konce. 1) zacne se prohlasovat kovid zmutoval do mirnejsi varianty a uz neni nebezpecny a vysumi to pomalu do ztracena. 2) velke casti sveta se poda vakcina a tim virus mocni prohlasi za porazenej. Priklanim se k variante dve, protoze je snadnejsi na tvorbu zisku.

9 0
možnosti

Děkuji za podporu.

Co se týče toho konce "akce kovid", jak píšete, myslím, že jsou správně obě Vaše varianty. Tím, že bude dostupná vakcína, si politici uvolní ruce a přesunou tak definitivně zodpovědnost na lidi (což je podle mne v tomto případě jen a jen dobře). A kdo bude chtít, může se nechat naočkovat. Ačkoliv - nejspíš to dopadne tak, že ti, kteří jsou dnes strachy bez sebe z koronaviru, budou mít z vakcíny strach ještě větší, takže to nakonec risknou dožít se vysokého věku i bez ní.

Hezký den!

LV

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS