Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Covidpas není vymyšlen ze zdravotních důvodů. Je to jeden z šikanózních nástrojů, podmínka k tomu, aby lidem byla milostivě vrácena některá jejich práva, která jim byla předtím protiústavně odňata. Stejně tak i povinné testování.

Některé státy covidpasy a dobrovolně-povinné očkování proto odmítají a distancují se od nich.

Lidé, mající pojem o svých právech a svobodách(daných m.j. Listinou základních práv a svobod), ve statisících protestují prakticky ve všech státech světa, kde něco podobného chtějí zavádět.

1 0
možnosti

Naprostý souhlas. Stačí doplnit očkovací průkaz o očkování proti COVID.

0 0
možnosti

Covidpas je špatný v tom, že by se občané nutili k tomu, aby ukazovali svá zdravotní data různým soukromým subjektům: aerolinkám, hotelům, restauracím apod. To je absolutně nepřijatelné.

0 0
možnosti

..ale myslím si, že o restauracích ještě v EU nebyla řeč v souvislosti s covid pasem...tak daleko to ještě nedošlo...

0 0
možnosti

To, že někdo nemá v krvi protilátky ale vůbec neznamená, že covid neprodělal nebo že není vůči této nemoci chráněn..u někoho prostě můžou v krvi protilátky velmi rychle vymizet a zůstat paměťové buňky (CD8+ a CD4+ T lymfocyty).....takže covid pas s očkováním/pcr testem je praktičtější ;-)

0 1
možnosti

No a co by bylo rychlejší dát do pasu štempl a nebo čekat na nějaký cár papíru?Tady se vymíšlí jen hovadiny,aby někomu přinesly peníze,ale aby to bylo jednoduché a schůdné to nééé!!!Vždyť v tom pasu je dost místa na ten štempl i kdyby se muselo to opakovat 5x.A ti co jezdí na občanky,tak ať si nechají udělat ten covidpas!!

0 0
možnosti

Souhlas. Proč se mám očkovat, když v těle mám protilátky. Tento test by měl v této fázi předcházet očkování a ušetřilo by se mnoho vakcín pro potřebné. Holt je to hrozně organizačně náročné. No a covid pas. Tím bych se netrápil, u nás třeba nebude a při cestách do zahraničí si to vynutí podmínky vstupu do cílové země.

1 0
možnosti

Zřejmě inspirace Izraelem, ale co jsem zachytil, tak WHO zatím tento pas odmítá, protože například není jasno, jak dlouho potrvá imunizace aktuálně dostupnými vakcínami.

Na druhou stranu, jak je známo o pani v.d. Leyen, tak si myslím, že osvědčení o očkování bude tvrdohlavě prosazováno.

Pokud se tedy nechám vakcinovat, resp. dostaneli se na mě vůbec nějaká V., jak by měl být digitální očkovací průkaz přenášen a prezentován způsobem, který je třeba odolný proti padělání a budu si muset pořídit smartphone .....

1 0
možnosti

Máme elektronické pasy a občanky. Proč něco dalšího zavádět?

Mobil se dá naklonovat, dá se půjčovat

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS