Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávám se, že Putin má v zásobě ještě spoustu špinavostí, aniž by musel použít jaderný arzenál. Jednou z nich bezpochyby byla sabotážní akce na plynovodu Nord Stream. V sobotní MF je úvaha, že podobným způsobem by mohly být napadeny podmořské kabely, spojující celý svět internetem, což by znamenalo katastrofu (kromě jiného přes ně funguje bankovní systém SWIFT). Rusko disponuje miniponorkami, připoutanými k mateřské ponorce, které mohou operovat ve velkém akčním rádiusu a je prakticky nemožné uhlídat ty desítky tisíc kilometrů kabelů. Rusové se neštítí ničeho a navíc budou pochopitelně zatloukat, že to není jejich práce, v tom jsou skutečně mistři.:-/

4 0
možnosti
Foto

....a proto by vůbec nebyl špatný preventivní úder. Putina je třeba zlikvidovat.

0 0
možnosti
Foto

Dnes mě napadla děsná myšlenka, že se svojí armádou bude ustupovat schválně, neb nemá sílu vzdorovat, a pak to mezi početné ukrajinské vojsko šoupne. Hodí bombičku na "své" anektované území. Snad se pletu.

0 0
možnosti

Já doufám, že se ví o každém pohybu jeho jaderných zbraní. A že Ukrajinci budou včas vědět. zda, kdy a kde útok hrozí. A že budou schopni mu zamezit.

Možná bude Putin provokovat tím, že je umístí uvnitř hranic "starého" Ruska, aby mohl říci, že (v případě úderu na odpalovací zařízení jaderných zbraní) bylo Rusko napadeno, ale to by se musel stáhnout hodně hluboko zpátky. Což asi dobrovolně neudělá. Dostal se do vlastní pasti - jak vysvětlí útok na území, které prohlašuje za vlastní?

1 0
možnosti
Foto

Líbí se mi vtip, který teď údajně koluje v Rusku.

Muž si stěžuje na vojenské správě:

- Já nemám jednu nohu. Jak to, že jste mne mobilizovali?

- Protože to je částečná mobilizace.

7 0
možnosti
Foto

Dovolil bych si ze svého úhlu pohledu poupravit. Putin stále je neomezený vládce Ruska, ale ta neomezenost se jaksi scvrkává. Jinak je zjevné, že situace eskaluje a Kreml je v koncích. Podle mého názoru to signalizuje brzký konec toho šílenství. Přejme si, ať je ten konec dobrý pro Ukrajinu, potažmo vlastně i pro Rusko a hlavně bez použití těch nočních můr. Kadyrova, Peskova, Putina, Lavrova, Djugina bych poslal na atol Bikiny, ať to vyzkouší na vlastní kůži. Takový malý taktický granát by asi bohatě stačil, správně umístěný.

4 0
možnosti

Buď je jeho moc neomezená, nebo se zmenšuje a tudíž už neomezená není.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS