Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J44a86n 21R34á43ž

7. 11. 2022 18:33

Když byla volba mezi Drahošem a Zemanem, tak jsem volit nešel, protože oba byli pro mne nevolitelní. Sice každý z jiného důvodu, ale bylo tomu tak, i když ve finále mi bylo kdo bude prezidentem.

Teď je situace přece jiná, protože nechci, by byl Babiš prezidentem. . Bude-li v druhém kole Pavel a Babiš, tak i když by byl pro mne Pavel v jiné konstelaci nevolitelný z principu, protože nechci mít za prezidenta komunistu, i když bývalého, k volbám půjdu a budu se skřípěním zubů volit ing. Pavla. A myslím, že nás na tom bude ve stejné situaci víc.

4 0
možnosti
ZH

Máte to špatně. Generál Pavel nebude prestižnější než Babiš, protože to není možné. Zatímco Pavel bude prestižní, Babiš by byl jen a pouze mezinárodní ostudou.

6 0
možnosti
JM

J13o48s26e98f 61M59i91k81i33n

7. 11. 2022 13:57

Bude-li ve druhém kole Babiš s Pavlem, tak volím Pavla.

Bude-li tam Babiš s Nerudovou či Fischerem, tak bohužel volím Babiše.

Jak říkáte MENŠÍ ZLO

0 8
možnosti
PZ

máte nějak posunutý hodnotový žebříček, čím Vám ubližují paní Nerudová a panem Fišerem, že je pro Vás lépe volit AB?

8 0
možnosti
PC

Volit "menší" zlo? Co je to "menší" zlo? Zlo zůstává ZLEM, ať je větší, nebo menší. Tolikrát se už lidem vymstila volba mezi tzv. větším a menším zlem (nejen v politice), přesto jsou nadále nepoučitelní a neskutečně naivní....

2 2
možnosti
Foto

Pane Chmelíku zlem je osoba, která sloužila demokracii a byla ochotna za ní položit život, která za službu demokracii obdržela vyznámení od států Evropy a USA. Tak to je to zlo????

3 0
možnosti
MB

Tady bylo Burešovi porazeno dobře. Jeho atak na agentství by se mu vrátil jako bumerang> Nemůže ani útočit na vládního kandidáta, žádný neexistuje. Co mu tedy zbývá? Napadnout vládu ČR. Což o to, že Covida nezvládl. Což o to, že jako případný prezident žádné pravomoci k pomoci občanům ani nemá. To jeho podpůrci neřeší . Hlavně vyřeší sám sebe, beztrestnost. Klasika boje o život pijavice ... :-)

5 0
možnosti
LP

Já budu volit Andreje, ten jediný se o nás všechny postará.R^

0 4
možnosti
PV

P56a54v49e28l 75V17é18b59r

7. 11. 2022 11:21

Kdysi jsem používal rčení: I Iveta Bartošová má své fanoušky, tak proč ne ... (doplňte podle libosti).

Je to vaše nezadatelné právo volit z předložených kandidátů koho chcete (a běda tomu, kdo by to chtěl zpochybňovat!), ale ty důvody, ty vám moc čest nedělají.

3 0
možnosti
MB

Asi po 15x se tážu - "Jak může kandidovat někdo, kdo se není schopen prokázat Lustračním osvědčením"? 2 mezinárodní soudy jasně sdělily - "Jsi Bureš a navždy budeš". Samozřejmě, že být členem KSČ je špatné. Pořád ovšem jde o nějaký proces očištění. O schopnost o svých kvalitách veřejnost přesvědčit ...

Pavla dovedl do struktur NATO. Soudruha Bureše zase před vyšetřující orgány Olaf a český soud. Volba je zřejmá.-- První kolo srdcem - druhé kolo rozumem. Volit menší zlo a v žádném případě zloducha. Dodatek - Je zajímavé, že gen Pavel čistou lustraci má. Podobně před žádným soudem doposud nestál. Pravda ani krizový manažer. Kde zasahoval - žádnou krizi nevyvolal ... :-)

8 1
možnosti
LH

Když BUreš proč ne Pávek...;-D

2 3
možnosti
Foto

Tuhle jsem narazila na informaci, že historik Blažek, který informace o generálovi Pavlovi přinesl, je ve skutečnosti velkým fanoiuškem senátora Fischera, kterého prý bude volit. Takže vítr reálně nevane od Babiše, nýbrž od Fischera. ;-)

8 0
možnosti
TB

Přesně tak...navíc je úsměvné, že hnojometem nazývá autor blogu seriózní vyjádření historika o minulosti gen.Pavla ;-)

2 0
možnosti
MK

Bohužel, v takovém případě ani jednoho.

3 0
možnosti
Foto

Pane Komarek nevolte ani jednoho a vyhraje Babiš abudeme mít prezidenta, kterého nám bude celá Evropa závidět a Slováci se strhají smíchem. No přežili jsme opilce Zemana a přežijeme i oligarchu na hradě českých králů.

3 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.