Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Tak na tom mobilním telefonu byl záznam čeho? Nebo to nebyl mobilní telefon? A letadlo nebylo letadlo? To by sedělo na současné Rusko jak Jandák na hrnec. Ale když už i Vladimír Vladimírovič kondoloval...

0 0
možnosti
Foto

No tak tomu snad nikdo kdo je na světě nějaký ten pátek ani nemůže věřit. V zemi kde se zatlouká úplně všechno je najednou úplně jasno pomalu ještě dřív než to letadlo dopadlo na zem. Příliš jednoduché.

4 0
možnosti
Foto

Celou dobu mi připadá divná jedna věc. Vedení Wagnerovců v jednom letadle? Za panující situace? Porušení všech bezpečnostních pravidel jako Poláci se sestřeleným letadlem u Smolenska. Letuška, která vypustí zcela zásadní informaci, jež ohrožuje její život? Také mám značné pochybnosti. Karma, Lumíre.

5 0
možnosti
LV

Díky, Jaroslave. Mně přijde šílený celý příběh těch posledních 2 měsíců. Nejdřív pochod Wagnerovců na Moskvu, pak Lukašenkem zprostředkovaná dohoda, jakési podivné usmíření... Prigožin se volně pohybuje po Rusku a pak ho najednou shodí z oblohy, aniž by se to aspoň pokusili zapřít? Proč tak dramaticky? Proč s ním muselo zemřít dalších 9 lidi? Když mu mohli dát bombu do letadla, proč mu ji nedali do auta? Bylo by to méně nápadné a usetrily by se životy...

A ta Prigožinova naivita, se kterou se prohání dva měsíce po pokusu o převrat (co jiného by to bylo, kdybychom přistoupili na tezi, že to nebylo domluvené) ve svém soukromém letadle.. A pokud to domluvené bylo, proč by Putin riskoval svou pověst tím, že by člověka, který ho v očích Rusů dost ztrapnil, tím, že ho nechá volně pobíhat po Rusku?

3 0
možnosti
Foto

Byl identifikován podle prstů.

0 0
možnosti
LV

V normální zemi by to asi bylo věrohodné potvrzení. Ale v Rusku? Kdo tu identifikaci provedl?

1 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.