Diskuse

Andrej Babiš a dluhopisy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P86e93t55r 80H69a48l65í82k

26. 2. 2017 11:04

Podle mě sprostě lžete. Hlavní váš argument je, že je koupil, když byl ministr financí

Ministrem se stal v lednu 2014. Dluhopisy koupil v roce 2013.

Citace z lidovek:

Na konci roku 2012, to znamená těsně předtím, než to novela zakázala, a v období, kdy už ČNB emise neschvalovala. Celkem jich Agrofert vydal za tři miliardy ak dnešnímu dni má majitele – Babiše – polovina z nich. Zbytek je uložen „do zásoby“ v centrálním depozitáři.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/babis-a-dluhopisy-finta-ci-nutny-kapital-fdj-/zpravy-domov.aspx?c=A170202_153123_ln_domov_ele

0 1
možnosti
MM

Ať tak či tak, Babiš je lotr co parří do basy a ne na ministerstvo financí. Když to nebudou dluhopisy, bude to něco jiného. Balancování na hraně zákona a, minimálně, neetické a neslušné praktiky nejsou vlastnosti, které by měl mít minist vlády.

1 0
možnosti
SN

:-)......POkud je vinen, nechť ho zavřou až zčerná ! Hlavně nezmiňujte morálku! O tom by Vám Kalousek a klaka dalších udělali dlouho přednášku. Prostě, kdo umí, ten umí a to Babišovi nelze upřít! !!

3 6
možnosti

To je ta menší část problému.

Poněkud horší je, že Agrofert žádné peníze půjčit nepotřeboval, zvláště ne takhle nevýhodně. Takže tunelování jak vyšité.

No a ještě horší je, že není jasné, kde na to Babiš vzal. Já vím, říkal, že na to měl dost peněz z prodeje akcií. Ovšem tím se nevysvětluje, kde vzal na nákup těch akcií:-/

13 0
možnosti
LV

To ať si vyšetřuje kriminálka. Pro mě je zásadní to, že AB nehájí zájmy státu. Potom nemá na ministerstvu co dělat. Spíš by měl být souzen za porušení povinností při správě cizího majetku.

12 0
možnosti