Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten článek jsem nepochopil... sorry jako ;-D

0 0
možnosti

Strach? Koho se mám bát? Václava Klause? Bát by se měl spíš Okamura, to jemu přetáhne voliče. A možná trochu Babišovi, to je vše. Klaus není reálnou hrozbou.

1 0
možnosti

Je třeba vytvořit oddíly schopných chlapců, kteří by to všem, kteří jen pochybují o evropské únii, pořádně vysvětlili. Ten, kdo nemá ten správný evropský názor, nemá mezi námi, co dělat.

1 0
možnosti

Tak, ještě nová strana nevznikla a už je z ní strach. Strach z VKml. a proto se bude útočit čím se dá. Třeba tím, že se bude hledat cokoliv. Třeba to, jak překroutit jeho názory.

12 5
možnosti

Ano, strach je to správné úderné slovo dneška. A ještě hysterie a nenávist. Už je pasé říkat, že někdo někoho kritizuje, něco vyvrací, či má opačný názor. Vždy je to strach, hysterie a nenávist.

11 0
možnosti
Foto

A zapomněl jsem. Samozřejmě karma R^.

5 4
možnosti

Pan Klaus má jistě právo v mezích zákona použít takové výrazové prostředky, jaké uzná za vhodné, a stejně tak činíte Vy. Ostatně, šel jste přece až do krajností, vždyť ten Klaus je horší než Okamura, lidé zlatí, chápete to? Horší než Okamura, to už snad ani nejde. A co může být horšího, než Parlamentní listy, Sputnik či Aeronet? Taktéž nic. A to platí absolutně, lidi zlatí, chápete? Absolutně a pro všechny. Vitha Vám to tady píše, tak to tak prostě je.

Omezenci Vašeho typu takto zkrátka uvažují. Nejsou schopni pochopit, že jiní mají jiné názory, které nejsou zlé proto, že jsou jiné. A o tom právě Klaus mladší ve svém komentáři mluvil.

18 4
možnosti

V mém příspěvku není jediné hodnocení, jediný osobní invektiv. Myslím, že diskutující si udělají obrázek o tom, kdo se tu projevuje jako omezenec.

2 0
možnosti
Foto

Jeden velmi moudrý myslitel z Boskovic tu prorokoval po vyloučení VK ml. propad ODS. A ona ta strana naopak roste. VK ml. měl dávno vstoupit do strany k Okamurovi, vždyť už v senátních volbách podporoval jejich kandidáta. Neudělal to a zakládá vlastní stranu. Narcismus vyhrál. A je to dobře. Jen ať se tato individua i nadále štěpí.

18 3
možnosti

Takže podle vás například Pavel Novotný je důstojný reprezentant strany, ano?

3 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.